Wednesday, December 10, 2014

GALAU

Galau yoiku istilah bahasane cah nom-noman saiki yen kemrungsung ora cocok karo karepe atine, padahal galau kwi salah sijining ukoro utowo tumindak seng ora bersyukur lan lali marang gusti engkang murbeng dumadi... Dadi yen galau kwi sejatine ngurangi nikmat soko gusti,,,, yen iseh podo galau ojo lali bersyukur, "Alhamdulillahirobilalamin" ok...!

galau
galau kaya kamu



Google+ Followers

Berlangganan Artikel Jowoblogs lewat Email, Monggo Sedulur Nglebetne Email Wonten Mriki:

 
 
Copyright © jowo blogs
about us - contact - privacy - site map